Coming home never felt so good

Kiezen voor een renovatie of inrichting met Eric Van Renterghem is kiezen voor gemoedsrust. Want ik sta in voor het ontwerp én voor de uitvoering.

Bekijk werkwijze

Reviews

Voor alle verbouwingen in de laatste jaren is Eric ons 'go to' team. Planning en budget zijn doordacht, maar het is vooral de perfecte uitvoering met oog voor detail en nazorg die ons steeds opnieuw vertrouwen inboezemen.

- Fam.V.A.-D | Nieuwpoort

Een secure uitvoering, op het afgesproken tijdschema, prima gecoördineerd met de verschillende aannemers, die duidelijk geselecteerd waren op hoge kwaliteit. Niet alleen is het aangenaam dat men als klant geen omzien meer heeft naar de tijdige uitvoering van de werken, maar het is ook prettig dat een eventueel probleempje achteraf snel verholpen wordt door dezelfde vakmensen.

- J. G. | Blankenberge

Prima en creatieve voorstellen die leiden tot een prachtig resultaat. De aannemers zijn top. Kwalitatief werk, efficiënt op afgesproken tijdslijn. Uitvoering is tot in de puntjes. Communicatie is een zeer sterke troef in dit team. Opvolging, onderling micromanagement tussen de aannemers verloopt uitstekend. Regelmatige feedback is zeer positief.

- Fam. S-VN | Loppem