Hoe ga ik te werk?

Persoonlijk

voor een woning die bij u past

Elke renovatie is uniek. Daarom spreken we de eerste keer vrijblijvend op de werf af. Zo weet ik wat u wil, en weet u meteen wat technisch mogelijk is. Na overleg giet ik alle woonnoden in een voorontwerp, met aandacht voor uw smaak, de architectuur van het pand en de omgeving. Ik begeleid u ook nog eens bij elke materiaalkeuze met deskundig, onafhankelijk advies. Van verlichting tot akoestische isolatie, ik weet wat de markt te bieden heeft. Daardoor beslist u bewuster én beter. Het resultaat? Een woning die u op het lijf is geschreven.

Correct

Alles zoals afgesproken

Geen onaangename verrassingen met Eric Van Renterghem, want er is maar één factuur voor de hele renovatie. En die is gebaseerd op een glashelder plan, bestek en offerte.

Ook over de timing hoeft u zich geen zorgen te maken. Daar zorgt mijn vast aannemersteam voor: een ploeg ervaren en betrouwbare professionals, die perfect op elkaar ingespeeld is. Start- en opleverdatum worden steeds gerespecteerd. Met een uitvoering tot in de puntjes.

Meerwaarde

Elke verandering een verbetering

Elke ingreep tijdens een renovatie moet een meerwaarde zijn. Dat is mijn filosofie. Zo bent u tevreden als gebruiker, maar ook als eigenaar, want de waarde van het pand zal stijgen. Ik waak daarbij over elk detail – van afbraak tot afwerking. Het resultaat: een kwalitatief hoogstaand resultaat. Trendy, klassiek, landelijk…welke stijl u ook kiest.

Neem contact op